dijous, 22 de novembre del 2007

Torna l'hivern!

Després d'un mesos estiuencs ara arriba l'hivern.

Durant aquest estiu hem anat fent actuacions a diversos hotels de la nostra contrada, al igual que a diferents pobles del nostre voltant.

L'hivern es presenta amb molta il·lusió de seguir fent feina i tirar endavant amb la nostra tasca. Tenim idees per posar en marxa, però ens manca tan sols una cosa per poder-ho posar en marxa: temps.

Ara fa davers un any que es va canviar la junta directiva, i encara li queda un any de vigència. En nom de la junta volem agraïr a tots aquells que ens han ajudat a poder fer feina (als mateixos de l'agrupació com altres fora d'aquesta). Crec que hem de fer publica la nostra satisfacció ja que la majoria dels membres de l'agrupació responen a les nostres pregàries quan els hem de master per qualsevol cosa. Gràcies a tots i a totes!

Esperam que durant l'any que ens queda d'estirar al capdavant d'Es Majoral no ens cansem de fer nou i que poguem fer realitat totes les nostres il·lusions.
Dir-vos que per tots els que estigueu interessats, durant els diumenges que queden del mes de novembre actuarem davant l'esglèsia de Cala d'Or a les 12h., al igual que durant dos diumenges del mes de desembre.

Una cordial salutació a tothom.